top of page
73928EC2-260B-494E-B4E3-BB1C0537D8DF_1_201_a.jpeg

GROEPSLESSEN

Bootcamp & Powercamp

Bij Bootcamp Eelde hebben we twee soorten groepslessen, de bootcamp en de powercamp. Wat kun je verwachten tijdens deze lessen en wat past het best bij jou? Je leest het hier!

Bootcamp

In de bootcamp lessen starten we vaak met een klein stukje hardlopen (max 500 meter). Hierna doen we verschillende oefeningen om warm te worden. Denk hierbij aan jumping jacks, squat, lunges en plank varianten. Na de warming up lopen we weer een klein stukje naar een andere plek in het bos om daar de training te gaan starten. Elke training ziet er weer anders uit, maar je kunt er vanuit gaan dat er altijd een wedstrijd element of een spelletje in de training verwerkt zit om het leuk en uitdagend te houden. Ook is het zo dat er bij de bootcamp geen materialen worden gebruikt, maar alles met (een deel van) je eigen lichaamsgewicht gebeurt. Het kan dus eigenlijk overal!

Powercamp

In de powercamp ligt de nadruk wat meer op sterker worden en wat minder op conditie opbouwen. Hier worden dus ook geen stukken hardgelopen, maar wordt er wel getraind met materialen zoals kettlebells, dumbells, een battlerope en aquabags. Natuurlijk is er aan het begin van de training tijd voor een warming up. Daarna ga je in circuitvorm ongeveer 10 oefeningen langs, dit doe je meestal 3 of 4 rondes. Aan het eind van de training heb je alle grote spiergroepen in je lichaam getraind en kun je met een voldaan gevoel naar huis!

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden of de bootcamp en/of de powercamp iets voor jou zijn? Plan dan snel een gratis proefles in om er achter te komen!

bottom of page