top of page
db56ad1d-07dc-42d4-961b-c4a4c5372636.JPG

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Alles wat jij moet weten voor je eerste training bij Bootcamp Eelde!

BEN IK WEL FIT GENOEG OM MEE TE DOEN?

Maak je geen zorgen of je wel of niet fit genoeg bent om te komen sporten. Niemand is zomaar fit, daarvoor moet je juist beginnen met sporten! De trainingen zijn zo ontworpen dat iedereen mee kan doen, maar toch zal worden uitgedaagd. Dus... waar wacht je nog op? Kom het zelf een keer ervaren!

HOE MOET IK ME VOORBEREIDEN OP EEN TRAINING?

Om goed voorbereid op de training aan te komen kun je denken aan de volgende zaken:
- Zorg dat je sportschoenen aan doet. Het liefst hardloopschoenen, omdat er in een training vaak stukjes hardlopen, sprong oefeningen en andere oefeningen zitten waarbij het fijn is om demping te hebben.
- Draag meerdere laagjes sportkleding. Zo heb je het nooit koud en kun je snel even wat uittrekken wanneer het te warm begint te worden.
- Drink vooraf, tijdens en na de training goed. Neem altijd een flesje water mee naar de training, maar zorg ook dat je de dag van de training zelf genoeg drinkt. Na de training helpt het je lichaam met herstellen als je goed blijft drinken.

KAN IK KOMEN SPORTEN MET EEN BLESSURE?

Of je met een blessure kunt komen sporten is sterk afhankelijk van jouw blessure. Wanneer je twijfelt of je wel of niet kunt komen sporten, neem dan even contact op met de trainer zodat je samen even kunt bekijken of het een goed plan is. Heb je bijvoorbeeld last van je pols, dan kun je vaak gewoon komen sporten en zullen de oefeningen voor jou worden aangepast! Vaak is helemaal stoppen met sporten het slechtste wat je kunt doen bij een plaatselijke blessure. Er zijn altijd andere oefeningen die jij nog kunt doen!

Heb je een ingewikkelde blessure en/of loop je bij de fysio? Bespreek het dan altijd even vooraf!

IK HEB EEN ANDERE VRAAG

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust even contact op via de chat, whatsapp, mail, telefoon of een van de social media kanalen van Bootcamp Eelde!

bottom of page