top of page

Trainingstijden- en locaties

Bootcamp

Dinsdag     19:45-20:45

Woensdag 09:00-10:00

Zaterdag    09:00-10:00

powercamp

Maandag    19:30-20:30

Donderdag 20:00-21:00

Zwanger&FIT
Mama&FIT

Dinsdag   19:00-19:45

Zaterdag  10:00-10:45

 • Full body training met materiaal


  Dagen aan het laden...

  1 uur

  Prijs varieert
 • Full body training met behulp van eigen lichaamsgewicht


  Dagen aan het laden...

  1 uur

  Prijs varieert
 • Trainen tijdens en na je zwangerschap


  Dagen aan het laden...

  45 min.

PXL_20231014_081412582~2.jpg

BOOTCAMP

Bij Bootcamp Eelde bieden we dynamische en energieke bootcamp trainingen aan die je niet alleen helpen bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, maar die je ook een geweldige tijd bezorgen. Onze trainingen combineren gezelligheid, uitdaging en individuele begeleiding, allemaal in de prachtige buitenlucht.

 

De Bootcamp trainingen zijn ontworpen om je zowel fysiek als mentaal uit te dagen op jouw eigen niveau. Onze instructeurs begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom passen we onze trainingen aan aan verschillende fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, we zorgen ervoor dat je jezelf kunt uitdagen en verbeteren op jouw eigen tempo. Bij Bootcamp Eelde geloven we in de kracht van de groep. Onze trainingen worden gekenmerkt door een positieve groepssfeer waarin je medesporters je zullen aanmoedigen en ondersteunen. Sporten in een groep is niet alleen motiverend, het zorgt ook voor een gevoel van samenhorigheid. Je zult nieuwe vrienden maken en deel uitmaken van een gemeenschap die streeft naar een gezonde levensstijl. De Bootcamp trainingen vinden plaats in de prachtige omgeving van Eelde-Paterswolde. De frisse lucht en de natuurlijke omgeving voegen een extra dimensie toe aan je training, waardoor het nog leuker wordt. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverbranding, of gewoon je algehele fitheid wilt verbeteren, onze bootcamp trainingen zijn ontworpen om zowel kracht als conditie op te bouwen.

POWERCAMP

Naast de Bootcamp hebben we ook Powercamp Trainingen, een dynamische manier om zowel je kracht als je conditie te verbeteren. Ook in deze sessies combineren we de gezelligheid van samen sporten, de uitdaging van op jouw eigen niveau trainen, en het plezier van buiten sporten. Hier doen we dat in een circuitvorm met gebruik van materialen.

 

Tijdens de Powercamp Trainingen richten we ons op alle grote spiergroepen in je lichaam, wat resulteert in een uitgebalanceerde en complete workout. Kracht- en conditie-elementen worden in één dynamische workout gecombineerd. Net als bij de Bootcamp trainingen passen we ook de Powercamp trainingen aan waar nodig is. In dezelfde training sporten mensen die herstellend zijn van een blessure en mensen die juist al erg ervaren zijn en flink uitgedaagd willen worden. Onze instructeurs zullen je helpen je grenzen te verleggen, ongeacht je fitnesservaring. De Powercamp trainingen vinden plaats in de buitenlucht, weer of geen weer en het hele jaar door!

bottom of page