top of page
591E0509-3C76-4676-8C16-01F01AA495A7_1_201_a.jpeg

PERSONAL TRAINING

Je wilt graag fitter, sterker, gespierder worden of je wilt afvallen maar het lukt je niet goed (genoeg) om dit alleen te doen. Ik heb al jaren ervaring met het trainen en coachen van mensen met deze doelen en zou ook jou hier graag bij helpen! Het enige wat jij hoeft te doen is contact opnemen, dan plannen we samen een proefles in en gaan we praten over jouw ideale einddoel en de weg daar naartoe.

Een personal training is nooit het zelfde, als dit zo was geweest was het namelijk geen personal training! Ieder doel en ieder lichaam heeft iets anders nodig. Denk hierbij aan verschillende oefeningen, intensiteit of duur van een activiteit. Wanneer jij kiest voor personal training bij Bootcamp Eelde weet je zeker dat de training specifiek ontworpen is voor jouw situatie.

Onder jouw situatie valt natuurlijk niet alleen je doel en je lichaam, maar ook je agenda. Bootcamp Eelde beschikt over een eigen kleine personal training ruimte waar jij heen kunt komen, maar wanneer dit niet goed uitkomt is er ook altijd de mogelijkheid om de trainingen bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie te doen. Mega flexibel om zo de drempel voor jou zo laag mogelijk te maken!

Afvallen en/of spieren laten groeien gaat niet alleen door te trainen. Voeding is hierin minstens zo belangrijk! Daarom krijg je naast de trainingen ook begeleiding bij je voeding. We hebben het hier altijd even kort over tijdens de training en je krijgt doelen mee om aan te werken gedurende de rest van de week. Heb je tussendoor vragen? Stuur gewoon even een berichtje en we gaan er samen mee bezig.

Wil jij ook graag weten hoe het is om zo'n personal trainingstraject te doen? Wacht dan niet langer en neem contact op!

bottom of page